DEELNEMERSINFORMATIE

Op 11 september start de Family Run. Op 12 september de Major Run vanaf 16 jaar. Lees de informatie goed door.
Laten we er samen een MODDERvet en veilig evenement van maken! One operation, one goal…

Let op: insmeren met Deet is aan te raden. Er zijn veel muggen in het gebied.

—————————————————–

 

AANKOMST & STARTBEWIJS

Wanneer jullie aankomen op het basiskamp scannen wij de tickets. Zorg dat je deze uitgeprint of op mobiel bij je hebt. De tickets zijn verstuurd via Yourticketprovider. Op basis van de tickets ontvangen jullie de hoofdbanden. Alleen deelnemers hebben toegang tot het basiskamp.

Na binnenkomst volgt eerst een triage. Dit is een gezondheidscheck volgens de RIVM richtlijnen. Vul deze zorgvuldig in. Wanneer je klachten hebt laat je dan eerst testen voordat je deelneemt.

Zorg dat jullie 30 minuten voor de starttijd aanwezig zijn, niet eerder i.v.m. maatregelen rondom Corona. 5 minuten voor starttijd betreden jullie het startvak. Onze tip is dus kom zoveel mogelijk in je sportkleding zodat je niet voorafgaand aan de run hoeft om te kleden.

Wanneer je t-shirts hebt besteld kun je die ophalen bij het T-shirt verkoop punt. Graag cash en contant betalen. Heb je geen shirts besteld? Op de dag zelf kun je deze nog kopen maar we hebben maar een beperkte voorraad!

In het startvak zal 1 van onze Buddies jullie een plek toewijzen waar jullie de Warming Up krijgen. Let op: Het is niet mogelijk om je aan te sluiten bij een ander startvak i.v.m limieten aan de starttijden. Het is ook niet mogelijk om eerder de 6 of 10 km te lopen, dit parcours is dan nog gesloten.

Op het basiskamp, in de startvakken en tijdens de finish dient ten alle tijden 1,5 meter afstand gehouden te worden (uitzondering voor mensen uit hetzelfde huishouden).

Wanneer je de tickets niet goed ontvangen hebt kun je ze hier opvragen: www.ticketopvragen.nl.

—————————————————–

JOUW OPERATIE

Deelname aan de operatie is op eigen risico! Let goed op jouw buddies. Zorg dat ook zij weer mee terug kunnen naar het basiskamp. Bij veel obstakels zijn Crew-Commando’s aanwezig om toezicht te houden.

Wij raden aan een lange strakke broek en (lange mouwen) t-shirt te dragen (active dry) en droge kleding mee te nemen voor na de operatie! Insmeren met Deet is aan te raden.

Wij verzoeken jullie na de finish om te kleden en het terrein zo snel mogelijk te verlaten. Zo voorkomen we druktes op het basiskamp.

—————————————————–

VOORZIENINGEN

Een bewaakte garderobe op eigen risico.

Toiletten zijn aanwezig. Er zijn geen douches.

En zijn omkleed ruimtes aanwezig voor na de run. Houd ook hier 1,5 meter afstand van andere deelnemers.

EHBO is ruim aanwezig. Wanneer er EHBO gewenst is meldt dit dan zo snel mogelijk aan iemand van onze Crew, te herkennen aan de Crew shirts.

Tijdens de run staat er een water en fruit punt voor jullie klaar. Na het overwinnen van de obstakels kan je met jouw buddies (alleen huisgenoten) op de foto. De foto’s kun je terug vinden op onze Facebook en Instagram pagina!

Dit jaar zal er geen catering op het basiskamp zijn. Alleen een heerlijk verfrissend bekertje limo van Slimpie bij de finish tijdens de Family Run. Je kunt bij strandpaviljoen El Chiringuito nabij het hoofdveld genieten van een drankje of snack.

—————————————————–

THUISFRONT

Neem afscheid van jullie thuisfront. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om bezoekers/kijkers/aanmoedigers mee te nemen naar het Geestmerambacht. Op grond van de huidige corona-maatregelen moet publiek een vaste zitplek hebben. Dit is bij de Obstacle Run niet mogelijk. Daarom is publiek dit jaar niet toegestaan.

—————————————————–

PARKEREN

Het operatie gebied is slecht bereikbaar per OV, dus wij raden aan met de auto of op de fiets te komen. Het adres van het parkeerterrein is Wagenweg in Noord-Scharwoude. Vanaf deze weg zie je de parkeerborden staan. Volg deze. Bekijk hier de kaart in Google Maps.

SCHRIJF JULLIE IN

MAJOR FAMILY RUN

11 SEPTEMBER – VANAF 5 JAAR

MAJOR OBSTACLE RUN

12 SEPTEMBER – VANAF 16 JAAR

INFORMATIE

LOCATIE 

Geestmerambacht in Langedijk. Het adres naar het parkeerterrein is Wagenweg in Noord-Scharwoude.

CONTACT