LAATSTE INFORMATIE

Op 10 en 11 september starten de geheime operaties. Lees deze belangrijke informatie goed door

โ–ถ๏ธ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Dit jaar vindt de Major Obstacle Run in een ander gebied plaats dan dat je gewend kan zijn. Het adres van de parkeerplaats is Festivalweg in Oudkarspel. Vanaf daar zie je borden naar het start/hoofdveld. Vanaf de N504 (Provincialeweg) kun je via de rotonde de Festivalweg op rijden. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het hoofdveld. Het operatie gebied is slecht bereikbaar per OV, dus wij raden aan met de auto of op de fiets te komen.

โ–ถ๏ธ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ & ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€
– Wanneer je aankomt op het basiskamp scannen wij het ticket. Zorg dat je deze uitgeprint of op mobiel bij je hebt. De tickets zijn verstuurd via Yourticketprovider. Op basis van de tickets ontvang je twee polsbandjes (1 voor je pols en 1 voor je tas, lees verder bij voorzieningen). Alleen deelnemers hebben toegang tot het basiskamp

– Zorg dat je 30 minuten voor de starttijd aanwezig bent. 5 minuten voor starttijd betreed je het startvak. Onze tip is om zoveel mogelijk in je sportkleding te komen, zodat je niet voorafgaand aan de run hoeft om te kleden.

– Wanneer je een t-shirts hebt besteld kun je die afhalen bij het T-shirt verkoop punt. Graag contant en gepast betalen. Heb je geen shirts besteld? Op de dag zelf kun je deze nog kopen maar we hebben een beperkte voorraad!

– Let op: Het is niet mogelijk om je aan te sluiten bij een ander startvak i.v.m een maximaal aantal deelnemers per starttijd.

โ–ถ๏ธ ๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
– Deelname aan de operatie is op eigen risico! Let goed op jouw buddies. Zorg dat ook zij weer heelhuids terug komen in het basiskamp. Bij veel obstakels zijn Crew-Commando’s aanwezig om toezicht te houden.

– Wij raden het aan om een lange strakke broek en (lange mouwen) t-shirt te dragen (active dry). Neem droge kleding mee voor na de run.

–ย Voor de allerkleinste kids zonder zwemdiploma A en B is het niet toegestaan om de obstakels te overwinnen bij open (mogelijk te) diep water.

Het gaat om de volgende obstakels:ย 
– Don’t get wet (3 km)

– Water Balance (3 km)
– Swing over (3 km)
– Monkey Hang (6 km, vanaf 10 jaar)
– Zipline (6 km, vanaf 10 jaar)
– Cliffhanger 2.0 (6 km, vanaf 10 jaar)
– Crossing Water (6 km, vanaf 10 jaar)

– Net Climb (3 km)
– Balance Walk (3 km)
– Water Blocks (3 km)
– Monkey Bar (3 & 6 km, vanaf 10 jaar)
– Crossing Water by Tyre (3 km)

Wij zetten bij deze obstakels borden neer en de reddingsbrigade houdt hier toezicht.

โ–ถ๏ธ ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป
– De garderobe is volledig zelf service. Bij entree ontvang je 2 gelijke bandjes qua nummer. Je dient 1 polsband om je pols te dragen en 1 polsband om je tas te binden. Bij de in- en uitgang worden deze nummers gecontroleerd door onze Crew. Indien er regen wordt verwacht raden wij aan om je tas waterdicht te verpakken. Want de garderobe is niet overdekt. Ook raden we aan om geen waardevolle spullen in de tas te laten. De garderobe is op eigen risico.

– Toiletten zijn aanwezig. Er zijn geen douches, wel een wasstraat!

– En zijn kleedruimtes aanwezig.

– EHBO is ruim aanwezig. Wanneer er EHBO gewenst is meldt dit dan zo snel mogelijk aan iemand van onze Crew, te herkennen aan de Crew shirts.

– Tijdens en na de run staat er een water en fruit punt voor jullie klaar. Tijdens de Family Run ontvangen jullie een finishdrankje van Slimpie.

– Na het overwinnen van de obstakels kan je met jouw buddy(s) op de foto. Ook is er vlakbij de Waterbugs HHNK een extra fotomoment, mogelijk gemaakt door het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De foto’s kan je terug vinden op onze Facebook en Instagram pagina.

–ย Kom na jouw operatie nagenieten op ons horeca plein van een koud drankje en een welverdiende snack, deze vind je op het basiskamp.

โ–ถ๏ธ ๐—ง๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ณ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐˜
Bezoekers zijn van harte welkom. Het hoofdveld is alleen bereikbaar voor deelnemers, maar bezoekers kunnen langs het parcours staan om te komen kijken en om jullie aan te moedigen.

๐—Ÿ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ข๐——๐——๐—˜๐—ฅ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป! ๐—ข๐—ป๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป, ๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐—ฎ๐—น.

SCHRIJF JULLIE IN

MAJOR FAMILY RUN

10 & 11 SEPTEMBER – VANAF 5 JAAR

MAJOR OBSTACLE RUN

10 & 11 SEPTEMBER – VANAF 16 JAAR

INFORMATIE

LOCATIEย 

Geestmerambacht in Langedijk.ย Het adres naar het parkeerterrein is Wagenweg in Noord-Scharwoude.

CONTACT