BEDANKT VOOR JULLIE DEELNAME AAN DE 10E EDITIE!

BEKIJK EN DOWNLOAD FOTO'S 2023

SCHRIJF JE ZORGELOOS IN

HOOFDBAND ALS STARTBEWIJS
UNIEK FINISHBEWIJS
(FINISH) FOTO’S
KLEINE STARTVAKKEN
KLEEDRUIMTES & GARDEROBE
DRINK- EN FRUITPOST
EHBO & REDDINGSBRIGADE
GRATIS PARKEREN

MAJOR FAMILY RUN

Samen met jullie kids de échte Major Family Obstacle Run voltooien. Hoe ont-zet-tend cool is dat! Voor je kinderen, maar zeker ook voor jezelf. Laat je verrassen door hun enthousiasme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met het modder achter de oren) na het overwinnen van de obstakels.

3 of 6 km bomvol obstakels

Vliegen van de Hill Slides, klimmen over de Walls, glibberen over modderheuvels, exercities door zuigende modderbaden, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen… Schrijf je nu in met jouw stoerste buddy’s vanaf 5 jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie combi tussen hulp van de crew en de uitdaging van de obstakels. Je voelt je serieus genomen als ouder en kind. Waardeer ik zeer.

De hele opzet is prettig. Sfeer is goed. Goede prijs/kwaliteit. Eigenlijk zelfs meer kwaliteit dan prijs, helemaal goed!

De obstakels waren erg leuk en uitdagend voor alle niveaus. Gemoedelijke sfeer was ook zeker een plus.

Veel variatie en uitdaging in obstakels. Alles stevig gemonteerd en goede kwaliteit. Leuk dat het parcours tot samenwerken dwingt.

SCHRIJF JULLIE IN

MAJOR FAMILY RUN

9 & 10 SEPTEMBER – VANAF 5 JAAR

MAJOR OBSTACLE RUN

9 & 10 SEPTEMBER – VANAF 16 JAAR

INFORMATIE

LOCATIE 

Geestmerambacht in Langedijk. Het adres naar het parkeerterrein is de Festivalweg in Oudkarspel. Via de N504 (Provincialeweg) neem je de rotonde richting Festivalweg.

CONTACT